Lasergamen voor Familie Uit Assen

Home / Familie uitje Assen
Op zoek naar een spannende en onvergetelijke activiteit voor jouw familie in Assen? Zoek niet verder! Bij ons kun je lasergamen op een manier die iedereen zal verbazen en vermaken.

Voor de leukste dag

Het Complete Lasergame Pakket

Wanneer je bij ons reserveert, ontvang je het complete pakket zonder onverwachte kosten. Elk familielid wordt uitgerust met een lasergun en een vest om de ultieme lasergame-ervaring te beleven. Onze laserguns zijn uitgerust met anti-cheat functies, waardoor eerlijk spelen gegarandeerd is. Ook krijg je twee target points, waardoor de spelmogelijkheden eindeloos zijn.

Maak je geen zorgen over de apparatuur – voordat we het aan jullie overhandigen, worden alle apparaten getest op werkbaarheid. Bovendien voorzien we extra batterijen voor het geval een lasergun of vest leeg raakt. En als klap op de vuurpijl, krijg je een duidelijke gebruiksaanwijzing en een speloverzicht, zodat je meteen aan de slag kunt.

Lasergun

Vest

Target point

Betaalbaar familie uit Assen voor de Hele Familie

Bij ons lasergamen is plezier betaalbaar voor iedereen. De kosten voor het reserveren bedragen slechts € 5,70 per persoon. Voor dit bedrag ontvangt elke speler een lasergun en een vest, samen met twee target points voor extra speelmogelijkheden.

Dus waar wacht je nog op? Breng jouw familie samen voor een dag vol actie, spanning en competitie met ons lasergame avontuur. Reserveer nu en beleef een onvergetelijke tijd samen!

Hoe werkt het reserveren?
1. Reserveer de guns door het reserveringsformulier in te vullen.
2. Heb je gereserveerd via het reserveringsformulier dan zullen we binnen 24 uur met je in contact komen.
3. De spullen ophalen en laat het plezier beginnen!