kinderfeestje

Home / kinderfeestje

Het leukste feestje

Een onvergetelijke dag

Heb jij inspiratie nodig voor een leuke dag, denk aan een kinderfeestje, teambuilding met werk, familie-uitje of gewoon een fantastische dag met vrienden? Zoek dan niet verder en huur bij ons dan de lasergame set voor een onvergetelijke dag. Er is geen maximaal aantal spelers tijdens het spelen dus iedereen kan mee doen. Gelijke teams is wel zo eerlijk natuurlijk..

Bepaal zelf welke gamemode (zie spel) je samen doet om bijvoorbeeld een toernooi te organiseren of om variatie te houden tussen de battles. Wanneer je de lasergame set gaat huren betaal je voor de hele dag, er kunnen dus genoeg potjes gespeeld worden waardoor variatie handig is.

Overal lasergamen

(Eigen) locatie

Met het huren van deze lasergame set zit je niet gebonden aan een locatie van ons. Je kunt er overal (mits legaal) gebruik van maken. Tover je tuin om tot een spannend terrein met obstakels (containers, pallets, doeken, etc.) om je te verstoppen, speel spannende potjes in het bos of verzin een andere gave plek om te spelen.

De guns hebben een bereik van ongeveer 50 meter, ruimte zat om te spelen maar houd hier wel rekening mee tijdens het kiezen van het terrein.

Hoe te reserveren

Huren lasergame set

Wanneer je de lasergame set gehuurd hebt kun je dit een dag voor de gehuurde dag ophalen bij ons verhuurpunt in Assen, Leemveld 15. Zo kun je op de gehuurde dag er maximaal gebruik van maken.
Het inleveren mag maximaal tot de 12:00 uur de dag na de gehuurde datum. Zo kun je na een zware dag lasergamen neerploffen op de bank en hoef je je niet druk te maken over het inleveren van de set.

Ons verhuurpunt zit in Assen maar we verhuren in de gehele omgeving, denk aan Bovensmilde, Smilde, Hooghalen, Rolde, Zeijen, Vries, Tynaarlo, Zuidlaren, Zeegse, Annen, Norg, Grolloo, Beilen, Westerbork, Veenhuizen, Gieten, etc.

Alles erop en eraan

wat huur ik

Bij ons huur je een kwalitatieve en betrouwbare lasergame set. Zo weet je zeker dat je de hele dag gebruik kunt maken van alle spelmaterialen.

Je kiest zelf hoeveel guns je wilt huren, zo betaal je niet voor guns die je niet gebruikt. De guns kunnen ingesteld worden op 4 verschillende teams met bijbehoren kleuren (rood, groen, blauw, wit).

Ook is er keuze uit verschillende soorten munitie voor de guns. Het kiezen gebeurd door een simpele klik op een knop van de gun. De soorten munitie die gekozen kunnen worden zijn:
– Pistool, 12 kogels in een magazijn voor je moet herladen, schiet 1 leven van de tegenstander af wanneer je deze raakt.
– Shotgun, 6 kogels in een magazijn voor je moet herladen, schiet 2 levens van de tegenstander af wanneer je deze raakt.
– Machine gun, 6 kogels in een magazijn voor je moet herladen, schiet 2 levens van de tegenstander af wanneer je deze raakt.
– Raketwerper, 1 kogel in het magazijn voor je moet herladen, schiet 3 levens van de tegenstander af wanneer je deze raakt.
Doordat je makkelijk en snel kunt wisselen van munitie tijdens de game kun je anticiperen op verschillende situaties op het terrein. Met tactiek kom je het verst tijdens de game..

Het herladen van je munitie gebeurd met de knop onder op het magazijn van de gun. Zo voel je je een echte strijder op het slagveld.

Bij het huren van de guns krijg je per gun een bodyvest. Het bodyvest is te koppelen aan je gun waardoor je de optie hebt om te kiezen voor -bodyvest only-battles. Dit maakt het spelen van de potjes nog tactischer.

Het bodyvest wordt geplaatst op de borst van de deelnemer en zit vast met 2 gespen om het lichaam. Zo heb je geen hinder van het bodyvest tijdens het spelen.

Als extraatje krijg je bij het huren van de lasergame set een target point mee wanneer capture the flag gespeeld kan worden. Een erg leuke optie waarbij teamwork binnen het team een vereiste is.
Alle spelmaterialen worden meegegeven in een kist zodat deze makkelijk te vervoeren is.