Lasergame huren Meppel

Home / Lasergame huren Meppel

Welkom bij Lasergame Huren Meppel. Bij ons kun je een onvergetelijke dag lasergamen op eigen locatie beleven.

Lasergamen is een bekende activiteit en meestal kun je op de locatie van de verhuurder spelen. Bij ons is het mogelijk om op jouw eigen locatie te lasergamen. Hierdoor ben je niet gebonden aan vaste speeltijden, een aantal potjes of een vaste locatie, en kun je de speelomgeving volledig naar eigen smaak inrichten.

De guns (pistolen) werken met infrarood en hebben een bereik van ongeveer 50 meter, zelfs overdag in het zonlicht! Doordat de guns met infrarood werken, is er geen risico op oogschade. Kortom, geschikt voor zowel jong als oud!

Huren bij lasergame huren Meppel?

Wanneer je bij ons huurt, ontvang je het complete pakket. Op de afgesproken datum wordt de lasergame set opgehaald bij ons afhaalpunt. De set zit in een handige en stevige legertas.

Het pakket bevat de guns (pistolen), vesten, twee gratis target points, geplastificeerde speluitleg en extra batterijen met schroevendraaier.
Het retourneren van de lasergame set gebeurt in overleg met de klant. Flexibiliteit staat bij Lasergame Huren Meppel hoog in het vaandel.

Om milieubewust te handelen, halen wij het maximale uit onze batterijen. Mocht een gun tijdens het spel leeg raken, geen zorgen, we voorzien standaard in extra batterijen. Voor verhuring controleren wij alle onderdelen op werking en vervangen deze indien nodig. Het vervangen van de batterijen duurt minder dan een minuut. Vervang de batterijen en het spel kan direct weer hervat worden!

Kosten?

Bij Lasergame Huren Meppel betaal je alleen voor wat je gebruikt. Er zijn geen vaste reserveringsaantallen vereist, waardoor je alleen betaalt voor wat daadwerkelijk nodig is.

Met een huurprijs van slechts €5,70 per gun + vest, geniet je van een voordelige en onvergetelijke dag vol avontuur waar nog lang over nagepraat zal worden.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Lasergame huren Emmen