Uitleg

Home / Uitleg

De hoogste kwaliteit

Uitleg lasergame (guns)

1. Schakel de gun in met de aan/uit-schakelaar [1].

2. Kies een teamkleur [2] en een munitiesoort [3] en het laserspel kan beginnen.

3. Als de munitie op is, kun je op de herlaadknop [4] drukken.

4. Als alle levensbalken uit zijn, kun je niet meer schieten en ben je uitgeschakeld. [5].

5. Wil je een nieuw spel spelen dan moet je de gun (opnieuw) activeren. De uitleg hiervoor krijg je meegeleverd.

Het herladen van je pistool gebeurd door te drukken op de knop onder bij het magazijn van de gun (zie bovenstaande afbeeldingen).

Per gehuurde gun krijg je een bodyvest. Dit vest wordt bevestigd om de borst van de speler, het gaat met klipjes op de rug vast.
Om het gun en het vest te koppelen moet er met het gun op de vest geschoten worden, als dit gelukt is hebben de gun en het vest dezelfde teamkleur. Wanneer de gun en het vest gekoppeld zijn kunnen er alleen levens van het vest afgeschoten worden. Dit maakt het spel nog tactischer.

Wanneer je bij ons een set lasergames komt huren krijg je gratis een set target points mee. Met deze target points is de mogelijkheid er om capture-the-flag te spelen. Deze speloptie is erg tactisch, teamwork is een vereiste (zie spelmogelijkheden).

Alle spelmaterialen + speluitleg zitten in een tas waardoor deze makkelijk te vervoeren is.

 

Algemene voorwaarden

Het zijn goede kwalitatieve pistolen, maar alles kan stuk. Daarom vragen wij onze huurder toch om zich aan een aantal ‘huishoudelijke regels’ te houden.

 

  • De pistolen mogen niet (klets)nat worden.
  • Gelieve ervoor zorgen dat de pistolen zo weinig mogelijk in aanraking komen met zand. 
  • Met de pistolen wordt niet gegooid.
  • Pistolen worden bij inleveren getest. Bij inleveren van de pistolen/accessoires getest. Wordt er een defect geconstateerd dan word dit verrekend met de borg(€50,-).
  • Maak plezier en geniet van het spel! Het belangrijkste van allemaal, maak er een onvergetelijke dag van met je vrienden/familie/collega’s.