Informatie huren

Home / Informatie huren

Alles wat je wil weten

Je wilt natuurlijk weten wat je exact huurt, wat je kan verwachten en wat de kosten zijn. Wat we je alvast kunnen verstellen; Bij ons huur je het gehele pakket zonder onverwachte kosten of verrassingen. De kosten zijn € 5,70 per speler. Elke speler ontvangt een lasergun en een vest. Daarnaast zijn er 2 target points inbegrepen voor meer spelmogelijkheden. Bij het ophalen/brengen ontvang je een gebruikershandleiding en geven we indien nodig een kleine uitleg.

Voordat we de set meegeven, testen we al het materiaal om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Mocht een gun leeg zijn, dan krijg je voldoende batterijen om deze te vervangen. Is er toch één kapot? Neem contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Snel naar

Wat huur je

Snel naar

Wat zijn de kosten

Snel naar

Veelgestelde vragen

Snel naar

Certificaten

Wat je huurt

Wanneer je bij ons reserveert, ontvang je het complete pakket zonder onverwachte kosten. Iedere speler ontvangt een lasergun en vest. De guns hebben anti-cheat functie zodat er niet valsgespeeld kan worden. Ook ontvang je 2 targets waardoor je nog meer spelmogelijkheden hebt.

Alle apparaten worden getest op werkbaarheid voordat ze worden meegegeven en wordt geleverd met extra batterijen mocht er een gun of vest leeg zijn. Ook zit er in het pakket een duidelijke gebruiksaanwijzing en een blad met alle spelmogelijkheden.

We zijn flexibel en transparant.

Kosten

De kosten voor het reserveren bedragen slechts € 5,70 per persoon. Elke speler ontvangt een lasergun en een vest. Daarnaast zitten er ook 2 target points in de tas voor extra spelmogelijkheden.

Lasergun

Vest

Target point

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een lasergame set huren, hoe werkt het?

Via het reserveringsformulier op onze website kun je aangeven hoeveel guns je wilt huren, welke dag(en) en eventuele accessoires. Zodra je dit formulier hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Tijdens dit gesprek bespreken we wanneer je de lasergame set kunt ophalen en retourneren. We zijn flexibel wat betreft de tijden.

Wanneer dit besproken is sturen wij je de bevestiging en factuur. In de factuur vind je een link waarmee je gemakkelijk en snel kunt betalen.

Ik heb een lasergame set gehuurd, waar kunnen we het spelen?

Je kunt lasergamen op je eigen locatie of in een openbaar gebied. Op eigen locatie kun je bijvoorbeeld denken aan een tuin, schuur of leegstaande ruimte.

Als je wilt gaan lasergamen in een openbaar gebied, houd dan rekening met andere personen en het milieu.

Kun je overdag lasergamen?

Ja, de guns werken met infrarood en hebben minimale hinder van zonlicht.

Met hoeveel personen/team kunnen we lasergamen?

Er kan met minimaal 2 teams en maximaal 4 teams gespeeld worden. De beschikbare teamkleuren zijn blauw, rood, wit en groen. Er kunnen onbeperkt spelers per team meedoen.

De gun werkt niet/de batterijen zijn leeg, wat moet ik doen?

Bij het ophalen van de lasergame set controleren we alle guns, vesten en eventuele accessoires op functionaliteit. Tijdens het spelen kan het natuurlijk voorkomen dat de batterijen leeg raken.

Maak je geen zorgen, in de bijgeleverde tas vind je batterijen en een schroevendraaier waarmee je de guns en vesten van nieuwe batterijen kunt voorzien.

We streven ernaar om het maximale uit de batterijen te halen, omdat we ons graag inzetten voor milieubewustheid.

Als er lege batterijen zijn, verzoeken we je vriendelijk om deze weer in het zijvakje van de tas terug te plaatsen bij het inleveren.

Kunnen de vesten ook gedragen worden voor volwassenen?

Ja, de vesten kunnen ook gedragen worden door volwassenen.

Wat is het bereik van de guns?

De maximale afstand is 50 meter. Met fel zonlicht kan deze afstand iets afnemen.

Certificaat

Leuk om erbij te bestellen zijn onze certificaten van hoge kwaliteit! Je krijgt een stift meegeleverd om de gegevens erop te schrijven. De certificaten zijn uniek ontworpen, en bedrukt op 400 g/m² met een Houtvrij mat mc afwerking. Via de reserveringspagina heb je de optie om certificaten te bestellen.