Lasergame huren Beilen

Home / Lasergame huren Beilen

Welkom bij Lasergame Huren Beilen, dé plek voor een onvergetelijke dag vol spanning en avontuur voor zowel jong als oud.

Met onze hoogwaardige lasergameset kun je een dag huren waar nog lang over nagepraat zal worden. Onze sets zijn van uitstekende kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen moeiteloos kan genieten van het spelplezier. Bij ons ben je niet gebonden aan vaste speeltijden, een vast aantal potjes of een specifieke locatie. Je hebt de vrijheid om de locatie naar eigen smaak te kiezen of in te richten, zolang dit geen overlast veroorzaakt voor anderen.

Hoe werkt het precies?

Onze laserpistolen maken gebruik van infraroodtechnologie, waardoor het spelen volledig veilig is voor zowel jong als oud, zonder risico op oogschade. Zelfs overdag, bij zonlicht, hebben de laserpistolen een bereik van ongeveer 50 meter. Er is geen maximum aantal spelers, dus je kunt teams samenstellen van elke gewenste grootte. Bij het huren van een set ontvang je standaard 2 gratis ‘target points’, waarmee je spellen zoals Capture The Flag kunt spelen.

Huren?

Vul simpelweg het reserveringsformulier op onze website in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de ophaaldatum te bespreken. We zijn flexibel en kunnen de set de dag ervoor of op dezelfde dag van de verhuur aan je overhandigen. Op de afgesproken datum wordt de lasergameset in een handige en stevige legertas aan je meegegeven bij ons afhaalpunt in Assen, compleet met laserpistolen, vesten, target points, speluitleg, extra batterijen en een schroevendraaier. Het retourneren van de set wordt besproken tijdens het ophalen, waarbij we opnieuw flexibel zijn.

Wat zijn de kosten?

Voor slechts €5,70 per dag huur je een laserpistool en vest bij Lasergame Huren Beilen. Je bent niet gebonden aan vaste aantallen, dus je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Heb je meer informatie nodig? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden!
Lasergame huren Coevorden