Lasergame Huren Coevorden

Home / Lasergame Huren Coevorden

Stap binnen bij Lasergame Huren Coevorden en beleef een dag vol spanning en plezier met lasergamen op jouw eigen gekozen locatie.

Terwijl de meeste mensen bekend zijn met het concept van lasergamen, bieden wij een unieke twist door jou de vrijheid te geven om te spelen waar en wanneer je maar wilt.

Geen beperkingen qua tijd of aantal potjes, en je hebt volledige controle over de locatie en de opstelling naar jouw eigen smaak.

Onze laserguns werken met infraroodtechnologie en hebben een indrukwekkend bereik van circa 50 meter, zelfs bij daglicht.

Huren bij lasergame huren Coevorden?

Hoe werkt het huren bij ons? Het is eenvoudig. Op de afgesproken datum haal je de complete lasergame set op bij ons afhaalpunt. Deze set wordt geleverd in een handige legertas en bevat alle benodigdheden: laserguns, vesten, twee gratis target points, geplastificeerde speluitleg en reservebatterijen met een schroevendraaier.

Het terugbrengen van de set gebeurt in overleg met jou als klant, waarbij we maximale flexibiliteit bieden om aan jouw behoeften te voldoen.
We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren. We optimaliseren het gebruik van onze batterijen om zo lang mogelijk mee te gaan tijdens het spelen.

Mocht een lasergun tijdens het spel toch leegraken, dan is dat geen probleem, aangezien we standaard extra batterijen leveren.
Voorafgaand aan elke verhuur controleren we alle apparatuur op functionaliteit en vervangen we indien nodig onderdelen, zodat je zorgeloos kunt genieten van je spel.

Kosten?

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, zonder verplichting tot het reserveren van een vast aantal laserguns + vesten. Zo voorkom je onnodige kosten voor ongebruikte apparatuur. Met een aantrekkelijke huurprijs van slechts €5,70 per gun en vest, bieden we een betaalbare en onvergetelijke ervaring.

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen.

Lasergame huren Coevorden