Lasergame Huren Eelde-Paterswolde

Home / Lasergame Huren Eelde-Paterswolde

Welkom bij Lasergame Huren Eelde-Paterswolde, dé bestemming voor een dag vol avontuur en vermaak, geschikt voor alle leeftijden.

Met onze geweldige lasergameset beloven we een dag vol opwinding en memorabele momenten. Onze sets zijn van topkwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen moeiteloos kan genieten van het spelplezier. Bij ons geniet je van maximale flexibiliteit: geen vaste speeltijden, geen beperkt aantal potjes, en je kunt zelf de locatie kiezen of aanpassen naar jouw voorkeur, zolang dit anderen niet stoort.

Hoe werkt het?

Onze laserpistolen maken gebruik van veilige infraroodtechnologie, waardoor het spel geschikt is voor jong en oud zonder risico op oogschade. Zelfs bij daglicht hebben de laserpistolen een bereik van ongeveer 50 meter. Je kunt teams samenstellen van elke gewenste grootte, want er is geen maximum aantal spelers. Bij het huren van een set ontvang je standaard 2 gratis ‘target points’, waarmee je spannende spellen zoals Capture The Flag kunt spelen.

Wat zijn de kosten?

Voor slechts €5,70 per dag huur je een laserpistool en vest. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, want er zijn geen vaste aantallen verplicht. Meerdere dagen huren is ook mogelijk. Dit graag aangeven bij het reserveren. Ook krijgt u bij meerdere dagen huren korting op de totaalprijs. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons op.

Huren?

Vul eenvoudig het reserveringsformulier op onze website in, en binnen 24 uur nemen we contact met je op om de ophaaldatum te regelen. We zijn flexibel en kunnen de set de dag ervoor of zelfs op dezelfde dag van de verhuur aan je overhandigen. Op de afgesproken datum wordt de lasergameset in een stevige legertas bij je afgeleverd, compleet met laserpistolen, vesten, target points, speluitleg, extra batterijen en een schroevendraaier. Het retourneren van de set wordt besproken tijdens het ophalen, waarbij we flexibel zijn om aan jouw wensen tegemoet te komen.
Lasergame huren Eelde-Paterswolde