Lasergame huren Emmen

Home / Lasergame huren Emmen

Welkom bij Lasergame Huren Emmen. Bij ons kun je terecht voor een onvergetelijke dag lasergamen op eigen locatie.

Welkom bij Lasergame Huren Emmen. Bij ons kun je terecht voor een onvergetelijke dag lasergamen op eigen locatie. Iedereen heeft wel eens gehoord van lasergamen. Meestal kan er gelasergamed op de locatie van de verhuurder. Bij ons kun je lasergamen op eigen locatie. Zo zit je niet vast aan vaste tijden dat gespeeld moet worden, je zit niet vast aan een aantal potjes en de locatie kan zelf bepaald en ingericht worden naar eigen smaak.

De guns (pistolen) werken met infrarood en hebben een bereik van ongeveer 50 meter, ook overdag in het zonlicht! Omdat de guns met infrarood werken is er ook geen kans op oogschade! Kortom, voor jong en oud!

Huren?

Wanneer je bij ons huurt krijg je het complete pakket. Op de afgesproken datum wordt de lasergame set opgehaald bij ons afhaalpunt. De set zit in een mooie legertas en bevat het volgende, lasergame guns (pistolen), vesten, twee (gratis) target points, geplastificeerde papieren met speluitleg en extra batterijen/schroevendraaier.

Het inleveren van de lasergame set doen we altijd in overleg met de klant. Hier zijn we zeer flexibel in. Bij Lasergame Huren Emmen staat de klant bovenaan.
Omdat wij ons graag inzetten voor het milieu halen wij het maximale uit onze batterijen. Het kan dus voorkomen dat tijdens het spelen een gun (pistool) leeg raakt. Geen zorgen, we leveren standaard extra batterijen. Voor een verhuur controleren wij standaard alles op werkbaarheid en vervangen onderdelen waar nodig.

Het vervangen van de batterijen kost minder dan een minuut. Even vervangen en er kan weer verder gespeeld worden!

Kosten?

Bij Lasergame Huren Emmen huur je alleen wat je nodig hebt. Je zit niet vast aan vaste aantallen die gereserveerd moeten worden. Zo voorkom je dat je betaald voor spullen die niet gebruikt worden.

Met een huurprijs van maar €5,70 per gun + vest heb je voor een mooie prijs een onvergetelijke dag.

Mocht je extra informatie willen neem dan vooral contact op met ons!

Lasergame huren Emmen