Lasergame huren Haren

Home / Lasergame huren Haren

LASERGAME HUREN VOOR EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT IN HAREN

Op zoek naar een unieke en opwindende activiteit voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, schoolactiviteiten, bedrijfsuitjes, familiedagen en meer in Haren? Zoek niet verder! Bij ons kun je betaalbaar een hoogwaardige lasergameset huren die geschikt is voor jong en oud.

WAAROM ONZE LASERGAMES HUREN?

Betaalbaar en van hoge kwaliteit: Geniet van een onvergetelijke dag zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Onze guns zijn van topkwaliteit en zorgen voor een realistische ervaring.

Gratis 2 target points: Verhoog de spelopties met gratis target points. Voeg meer spanning toe aan je evenement en laat iedereen genieten van de uitdaging.

Anti-cheat functie: Wees gerust, met onze lasergames voorkomen we valsspelen. Een eerlijk en opwindend spel voor iedereen!

EEN DAG VOL PLEZIER VOOR IEDEREEN

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen lasergame-arena. Huur onze complete lasergameset en kies je favoriete locatie, of het nu in het bos, de schuur, de achtertuin of een pand is. Met verschillende spelmodi garanderen we plezier voor alle leeftijden, vanaf 8 jaar en ouder.

INFORMATIE OVER HUREN

Flexibel en transparant: We bieden een flexibele en transparante service, zonder onverwachte kosten. Alles wat je moet weten over het huren, de spelopties en kosten vind je op onze website.

WAT JE HUURT

Bij ons huur je het complete pakket voor slechts €5,70 per speler. Elk spelers ontvangt een lasergun en een vest, samen met 2 gratis target points voor extra spelplezier. We zorgen voor een soepele ervaring door een gebruiksvriendelijke handleiding en een korte instructie bij het ophalen/brengen.

Voor een zorgeloze dag testen we alle apparatuur grondig en zorgen we ervoor dat alles perfect werkt. In het geval van lege batterijen, krijg je voldoende reservebatterijen. We zijn flexibel met ophalen en inleveren, dus neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Lees wat anderen zeggen over hun ervaringen met onze lasergames:

Manon Mulder: “Absoluut een aanrader voor een geweldig lasergame feestje!”

Wigarda Cordier: “Leuke activiteit, overal te spelen, professionele begeleiding!”

Marieke Ros: “Super vriendelijke mensen, goede service, een echte aanrader!”

Jessica Kuiper: “Een groot succes voor kinderfeestjes en zelfs voor volwassenen!”

Rozemarijn Besselink: “Een echte aanrader met mooie en gemakkelijk te gebruiken laserguns!”

LOCATIE LASERGAME HUREN IN HAREN EN OMGEVING

Hoewel ons verhuur- en ophaalpunt zich in Assen bevindt, verhuren we door heel Nederland, ook in Haren en omliggende gebieden. Staat je locatie er niet tussen? Geen probleem, we zijn flexibel en helpen je graag. Huur vandaag nog jouw lasergameset en maak van jouw evenement een onvergetelijk succes!