Lasergame huren Hoogeveen

Home / Lasergame huren Hoogeveen

Lasergame Huren Hoogeveen: Jouw Ultieme Avontuur

Welkom bij Lasergame Verhuur Hoogeveen, dé bestemming voor een grenzeloos avontuur vol spanning en sensatie op jouw eigen gekozen locatie in Hoogeveen. Terwijl lasergamen een bekend concept is, bieden wij een unieke ervaring met flexibiliteit, vrijheid in speeltijden en een aanpasbare speelomgeving. Onze laserguns maken gebruik van geavanceerde infraroodtechnologie, met een bereik tot wel 50 meter, zelfs onder fel zonlicht. Veiligheid staat voorop; dankzij deze technologie is er geen risico op oogschade, waardoor het spel geschikt is voor alle leeftijden.

Hoe te huren?

Bij het huren van onze complete lasergameset wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Op de afgesproken datum haal je de set op bij ons afleverpunt. Deze set bevat laserpistolen, vesten, twee gratis target points, duidelijke spelinstructies en reservebatterijen met bijbehorende schroevendraaier. De inlevering van de set gebeurt altijd in samenspraak met de klant, waarbij we streven naar maximale klanttevredenheid door onze flexibele service. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn belangrijke waarden binnen ons bedrijf. We optimaliseren het gebruik van onze batterijen en voorzien standaard extra batterijen, zodat het spel ongestoord kan doorgaan. Mocht een gun tijdens het spel leeg raken, dan vervangen we de batterij binnen enkele ogenblikken, zodat het speelplezier ononderbroken blijft.

Wat zijn de kosten?

Bij Lasergame Verhuur Hoogeveen betaal je alleen voor wat je nodig hebt, zonder verplichte aantallen. Voor slechts €5,70 per laserpistool en vest geniet je van een onvergetelijke dag vol actie en avontuur. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over het huren van onze lasergameset en bereid je voor op een spannend spel op jouw eigen locatie in Hoogeveen!
Lasergame huren Coevorden