Lasergame huren Oosterwolde

Home / Lasergame huren Oosterwolde

Voor de leukste dag

Leuk voor je en oud! Lasergame huren Oosterwolde.

Lasergame huren op eigen locatie is dé ideale keuze voor vermaak in Oosterwolde. Geschikt voor diverse evenementen, zoals kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, schoolactiviteiten en familiedagen, bieden wij een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud.

Onze lasergame-uitrusting is niet alleen betaalbaar, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Het omvat de nieuwste laserguns met ingebouwde anti-cheat functies, waardoor eerlijk spelen wordt gewaarborgd. Daarnaast stellen we gratis 2 target points ter beschikking voor extra spelmogelijkheden.

Met onze complete lasergameset kun je eenvoudig jouw gewenste locatie kiezen, of het nu in een bos, schuur, achtertuin of zelfs een pand is. Diverse spelmodi zorgen voor gegarandeerd plezier voor spelers vanaf 8 jaar en ouder.

Bij ons huur je het complete pakket zonder verborgen kosten, voor slechts €5,70 per speler. Elke speler ontvangt een lasergun en een vest, samen met een gebruikershandleiding en een korte instructie. Wij testen alle apparatuur zorgvuldig voordat we deze aan je overhandigen, en we voorzien je van voldoende batterijen om de actie gaande te houden.

Onze flexibele ophaal- en inleveropties maken het proces gemakkelijk en stressvrij. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we staan klaar om je te helpen.

Hoewel onze thuisbasis in Assen is, bedienen we klanten door heel Nederland, inclusief Oosterwolde en omliggende gebieden zoals Bovensmilde, Smilde, Hooghalen, Rolde, Zeijen, Vries, Tynaarlo, Zuidlaren, Zeegse, Annen, Norg, Grolloo, Beilen, Westerbork, Veenhuizen, Gieten en meer. Ongeacht waar je bent, kun je bij ons terecht voor het huren van lasergameapparatuur voor een geweldige tijd.

Kosten

De kosten voor het reserveren bedraagt slechts € 5.70,- per persoon. Een speler krijgt een lasergun en vest. Als extra zitten er ook 2 target point in de tas voor extra spelmogelijkheden.

Lasergun

Vest

Target point

Hoe werkt het reserveren?
1. Reserveer de guns door het reserveringsformulier in te vullen.
2. Heb je gereserveerd via het reserveringsformulier dan zullen we binnen 24 uur met je in contact komen.
3. De spullen ophalen en laat het plezier beginnen!