Lasergame Huren Roden

Home / Lasergame Huren Roden

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke dag voor zowel jong en oud? Dan ben je bij Lasergame Huren Roden aan het goede adres.

Bij ons kun je een lasergame set huren voor een dag waar nog lang over nagepraat zal worden. De lasergame set is van degelijke kwaliteit en is erg gebruiksvriendelijk.

Bij ons zit je niet vast aan vaste speeltijden, vast aantal potjes of een vaste locatie. De locatie kun je kiezen of inrichten naar eigen smaak. Zorg wel dat het een locatie is waar niet tot overlast bent.

Hoe werkt het?

De laserpistolen werken met infrarood-technologie. Hierdoor is er geen kans op oogschade, het is dus veilig te spelen voor jong en oud. De laserpistolen hebben ongeveer een bereik van 50 meter, zelfs overdag met zonlicht.

Er zitten geen maximaal aantal spelers aan het spel. De team kunnen zo groot zijn als je zelf wil. Wanneer je bij ons komt huren krijg je standaard 2 gratis ‘target points’ mee. Hiermee kan Capture The Flag gedaan worden.

Kosten?

Bij ons huur je een laserpistool en vest voor maar €5,70 per dag. Je zit niet vast aan vaste aantallen die je moet reserveren. Bij Lasergame huren Roden betaal je alleen voor het materiaal wat je gebruiken gaat.

Huren bij lasergame huren Roden?

Wanneer je het reserveringsformulier op onze site hebt ingevuld zullen we binnen 24 uur contact met je opnemen. We bespreken de datum van ophalen, een dag van tevoren of dezelfde dag als de verhuur, hier zijn we flexibel in. Op de afgesproken datum wordt de lasergame set opgehaald. De set wordt meegegeven is een handige, stevige legertas. De tas bevat: de laserpistolen, vesten, twee (gratis) target points, geplastificeerde papieren met speluitleg, extra batterijen en een schroevendraaier. Het retourneren van de lasergame set bespreken tijdens het ophalen. Ook hier zijn we erg flexibel in. Meer informatie nodig? Onze klantenservice helpt je graag!
Lasergame huren Coevorden