Lasergame huren Zuidlaren

Home / Lasergame huren Zuidlaren

Welkom bij Lasergame Huren Zuidlaren, dé bestemming voor een dag boordevol opwinding en plezier, geschikt voor zowel jong als oud.

Met onze leuke lasergameset garanderen we een dag vol spanning waar nog lang over nagepraat zal worden. Onze sets zijn van topkwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen moeiteloos kan genieten van het spelplezier. Bij ons ben je niet gebonden aan vaste speeltijden, een vast aantal potjes of een specifieke locatie. Je hebt de vrijheid om de locatie naar eigen smaak te kiezen of in te richten, zolang dit geen overlast veroorzaakt voor anderen.

Hoe werkt het?

Onze laserpistolen maken gebruik van infraroodtechnologie, waardoor het spel volledig veilig is voor zowel jong als oud, zonder risico op oogschade. Zelfs overdag, bij zonlicht, hebben de laserpistolen een bereik van ongeveer 50 meter. Er is geen maximum aantal spelers, dus je kunt teams samenstellen van elke gewenste grootte. Bij het huren van een set ontvang je standaard 2 gratis ‘target points’, waarmee je spellen zoals Capture The Flag kunt spelen.

Hoe kun je huren?

Vul eenvoudigweg het reserveringsformulier op onze website in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de ophaaldatum te bespreken. We zijn flexibel en kunnen de set de dag ervoor of op dezelfde dag van de verhuur aan je overhandigen. Op de afgesproken datum kom je de lasergameset in een handige en stevige legertas ophalen bij ons ophaalpunt, compleet met laserpistolen, vesten, target points, speluitleg, extra batterijen en een schroevendraaier. Het retourneren van de set wordt besproken tijdens het ophalen, waarbij we opnieuw flexibel zijn.

Wat zijn de kosten?

Bij Lasergame Huren Zuidlaren huur je voor slechts €5,70 per dag een laserpistool en vest. Je bent niet gebonden aan vaste aantallen, dus je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Heb je meer informatie nodig? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen!
Lasergame huren Zuidlaren